Σχετικά με την εταιρία

Η εταιρία Giatrakis ιδρύθηκε το 1976 και δραστηριοποιείται στην πώληση ειδών υγιεινής, πλακιδίων και εξειδικευμένων προϊόντων Spa, Sauna.

Η εταιρία εδρεύει σε νέo μοντέρνο, καλαίσθητο και εξειδικευμένο εκθεσιακό χώρο 2000 m². παρέχοντας σας την καλύτερη εξυπηρέτηση για τις επιλογές σας.

Με νέο αποθηκευτικό χώρο 12.000 m² για την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

Η εταιρία Giatrakis διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της συνεργάζεται με τους πιο καταξιωμένους οίκους, τις οικονομικές προτάσεις, την άμεση εξυπηρέτηση και την μοναδική αντίληψη και φιλοσοφία γύρω από το design του δικού σας χώρου.

Όνομα συνώνυμο της ποιότητας και του design, καθιερώθηκε στον χώρο από τους ίδιους τους καταναλωτές.

Η εταιρία Giatrakis εκτός από τον απλό ιδιώτη, απευθύνεται στους παρακάτω κλάδους:

Τεχνικές εταιρίες | Αρχιτέκτονες | Διακοσμητές | Ξενοδοχειακές μονάδες | Κατασκευαστές ιδιωτικών έργων | Αλυσίδες καταστημάτων


Εγκαταστάσεις

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η εταιρία δημιούργησε ένα νέο, μοντέρνο, καλαίσθητο και εξειδικευμένο εκθεσιακό χώρο 2000m2, έναν από τους μεγαλύτερους στην Κρήτη, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας στον τομέα των ειδών υγιεινής και πλακιδίων.

Η κομψή διαρρύθμιση καθώς και η διακόσμηση του εκθεσιακού μας χώρου σε συνδιασμό με μία από τις μεγαλύτερες γκάμες προϊόντων ειδών υγιεινής στην Κρήτη, δίνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα στον επισκέπτη, βοηθώντας τον να επιλέξει ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!


Φωτογραφίες